Voor administratiekantoren

Wij werken alleen voor administratiekantoren. Zo blijven we onafhankelijk en kunnen we focussen op onze dienstverlening.

AA2020 helpt met verbeteren, veranderen en vernieuwen

Ieder administratiekantoor bevindt zich in een bepaalde fase. Of je nu pas begonnen bent als zelfstandig accountant met je eigen kantoor, je administratiekantoor wilt overdragen aan je opvolger of juist helemaal wilt stoppen: iedere fase brengt wel andere uitdagingen en kansen met zich mee. Maar in iedere fase moeten jouw klanten erop vertrouwen dat de basis op orde is én blijft: cijfers moeten altijd kloppen.

Wij werken alleen voor administratiekantoren. Hier hebben we bewust voor gekozen, want wij willen onafhankelijk blijven en focussen op onze dienstverlening. Wij willen de beste zijn in het ondersteunen van kantoren op het gebied van het verwerken van administraties. En dat gaat veel verder dan alleen het foutloos inboeken van facturen. Met onze dienstverlening kun jij je concentreren op je klanten.

Wij werken samen met een netwerk van administratiekantoren in Nederland. Voor deze kantoren verwerken wij administraties van A tot Z. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ontdek AA2020