Logo groen roze rechts
Logo oranje geel links
euroteken oranje
Logo groen paars links
Dossier oranje
Logo lila oranje rechts
Percentage paars
Logo oranje paars rechts

Wat doen wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat alles op het gebied van administratieve werkzaamheden anders kan. We zijn jouw partner achter de schermen.

Voor het nog slimmer en beter verwerken van administraties heb je enerzijds de juiste software en technieken nodig. Anderzijds een team die voor jou op afstand klaarstaat en administraties van jouw klanten verwerkt. Wij zijn jouw partner áchter de schermen. We verdiepen ons in jouw klanten maar hebben geen direct contact met hun. Jij blijft dé contactpersoon én adviseur voor jouw klanten. Door de jarenlange relatie ken jij de klant het beste. Zo blijven wij onafhankelijk en kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn: het nog slimmer en beter verwerken van administraties voor administratiekantoren tegen een buitengewoon lage prijsstelling.

Foto wat doen wij

Met AA2020 snijdt het mes voor jou aan twee kanten. Wij zorgen voor een kwalitatieve en tijdige verwerking van administraties van jouw klanten. Hierdoor kun jij besparen op kantoorkosten zoals personeel en investeringen in software. Kortom, met AA2020 verbeter je je rendement aanzienlijk en word je een gelukkige ondernemer.

Ontdek AA2020