Logo groen roze rechts
Logo oranje geel links
euroteken oranje
Logo groen paars links
Dossier oranje
Logo lila oranje rechts
Percentage paars
Logo oranje paars rechts

Wie zijn wij?

Jij wilt je klanten behouden óf meer klanten bedienen.
Je wilt tegen de beste prijs, de beste kwaliteit leveren.
Je wilt je administratiekantoor laten groeien.

Ook jij hebt, als eigenaar van een administratiekantoor veel ondernemersvragen. Net als jouw klanten zit jij soms met de handen in het haar, want ook jij moet alle ballen tegelijk in de lucht houden. Met AA2020 in de rug krijg jij meer rust! Met AA2020 kán Alles Anders.

Wij helpen administratiekantoren achter de schermen met het nog slimmer verwerken van administraties. Onze aanpak is gericht op het verbeteren van jouw kantoorprocessen met slimme software en systemen. Daarnaast kijken we samen met jou hoe administratieve werkzaamheden anders georganiseerd kunnen worden.

Wij komen uit het vak. We hebben zelf ervaren hoe is het is om in jouw schoenen te staan. En we weten hoe moeilijk het is om dingen anders te doen. Om processen en werkwijzen te doorbreken. We zien jouw uitdagingen en dat daagt ons uit om administratiekantoren te laten ervaren hoe het is om het anders aan te pakken. In onze aanpak zijn we dan ook een tikkeltje eigenwijs en confronterend. Maar alleen zo kunnen wij jou verrassen.